Κορυφαία health blogs

Επειδή προβλέπεται να έχω περιορισμένο χρόνο για φέτος παραθέτω διάφορα links τα οποία χρησιμοποιώ για την ενημέρωση μου και τα οποία είναι καλό να ξεψαχνίσει ο οποισδήποτε έχει ενδιαφέρον προσωπικό και επαγγελματικό για το χώρο υγείας, ιατρικής εκπαίδευσης, ηλεκτρονικών ιατρικών υπηρεσιών. Τα κορυφαία λοιπόν ξένα Health blogs για μένα είναι τα παρακάτω:

 • ScienceRoll: A medical student’s journey inside genetics and medicine through Web 2.0. Πολυβραβευμένος, με προσκλήσεις για ομιλίες σε μερικά από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου.
 • davidrothman.net: Exploring Medical Librarianship and Web Geekery. Όσοι νομίζουν ότι η δουλειά ενός librarian αποκλείται να είναι ενδιαφέρον ή καινοτόμα ας αναθεωρήσουν. Πάρα πολλά χρήσιμα resources στο συγκεκριμένο blog.
 • Clinical Cases and Images – Blog: The blog of ClinicalCases.org with medical, tech and other interesting stories. Από τα γνωστότερα και καλύτερα του χώρου.
 • medGadget: Internet journal of emerging medical technologies. Αν και δεν πολυπαρακολουθώ τις εξελίξεις στο χώρο των ιατρικών συσκευών το παρόν blog είναι από τα κορυφαία στο είδος του.

Πολύ καλές λίστες με τέτοιου είδους blogs είναι οι παρακάτω:

Καλό surfing!

Advertisements  Leave a Reply

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

  Google+ photo

  You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

  Twitter picture

  You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

  Facebook photo

  You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

  w

  Connecting to %s


 • trasnlate


%d bloggers like this: