Παρουσιάσεις για Open Educational Resources, Free eLearning eBooks Collections, Free Learning Tools

Για ακόμα μια φορά από αλλού ξεκίνησα και αλλού βρέθηκα. Στην αρχή εντόπισα το site του Centre for Learning & Performance Technologies Knowledge,  Skills and Tools for the Learning 2.0 Age. Από μια παρουσίαση που είχε για τα 25 εργαλεία που κάθε εκπαιδευτής θα έπρεπε να γνωρίζει, βρέθηκα στο blog του Μαλαισιανού Zaid Ali Alsagoff το zaidlearn. Πλήθος πληροφοριών και χρήσιμων resources και στα 2. Παρακάτω η παρουσίαση από το Centre for Learning & Performance Technologies.

Πιο κάτω οι 3 παρουσιάσεις του Zaid για 101 Open Educational Resources, Amazing Free eLearning eBooks Collections, 101 Free Learning Tools.

[slideboom id=18422&w=425&h=370]

[slideboom id=17569&w=425&h=370]

[slideboom id=17360&w=425&h=370]

Αξίζει να αναφερθεί το slideboom, με το οποίο κάποιος μπορεί να μοιραστεί online παρουσιάσεις όπως οι υπηρεσίες που έχω αναφέρει σε 2 προηγούμενα post, “Slideshare, Docstoc, web slideshows“, “Scribd, Issuu – Μοιραστείτε τα έγγραφα και τις παρουσιάσεις σας online”. Αξίζει κάποιος να ρίξει μια ματιά στα Directory of Learning Tools και Top 100 Tools for Learning 2008, του Centre for Learning & Performance Technologies Knowledge.

Έχω και άλλα παρόμοια πολύ χρήσιμα directories για εκπαιδευτικό λογισμικό, αλλά θα τα παρουσιάσω συνολικά σε επόμενο post.

Advertisements



  Leave a Reply

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

  Google+ photo

  You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

  Twitter picture

  You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

  Facebook photo

  You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

  w

  Connecting to %s


 • trasnlate


%d bloggers like this: