Πολύ ενδιαφέροντα link οδοντιατρικής από το DentNEWS

To DentNews έχει δημοσιεύει αρκετά ενδιαφέροντα άρθρα. Από αυτά θα ξεχωρίσω 2,3 κυρίως για τις πολύ αξιόλογες πηγές που έχουν. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Ένα νέο οδοντιατρικό FREE Press, όχι από την Ελλάδα, φυσικά, ούτε από την Ευρώπη όμως. Είναι τις χώρες της Μέσης Ανατολής. Το όνομα αυτού SMILE Dental Journal και είναι διαθέσιμο για download μέσω του DentNEWS.
Το τεύχος του Δεκεμβρίου, με ένα εντυπωσιακό εξώφυλλο, θίγει αρκετά ενδιαφέρονται θέματα, όπως την άμεση φόρτιση για εμφυτεύματα, διάφορα tips για την ενδοδοντική ακτινογραφία και πολλά άλλα, τα οποία και σας προτείνουμε να διαβάσετε. Περιέχει 64 σελίδες, (με αρκετές διαφημίσεις βέβαια) και αποτελεί μια πολύ καλή προσπάθεια στο χώρο.
Μπορείτε να μπείτε και στο Group στο Facebook του περιοδικού κάνοντας κλικ στο ακόλουθο link: Smile Dental Journal, Facebook Group

Το Dental Learning Hub σε συνεργασία με την W&H εξέδωσαν τον Πρακτικό Οδηγό για Οδοντιάτρους (έκδοση 2009). Τα θέματα που καλύπτει ο οδηγός του 2009, περιλαμβάνουν: infection control, dental ergonomics, business management and communication. Οι συγγραφείς είναι επιτυχημένοι στον τομέα τους ο καθένας επαγγελματίες που με αυτό τον τρόπο μοιράζονται τις εμπειρίες και τη γνώση τους με την υπόλοιπη οδοντιατρική κοινότητα.
Για να δείτε τον οδηγό μπορείτε να κάνετε κλικ εδω: ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ για ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥΣ (2009)

Τέλος, σε αρκετές δημοσιεύσεις του DentNEWS αναφέρεται το αξιόλογο “Dentalblogs.com, dental news for dentists from the best minds in dentistry today“. Αν ήμουν οδοντίατρος θα έριχνα μια ματιά και στο “The Digital Dentist Blog“.

Advertisements  Leave a Reply

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

  Twitter picture

  You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

  Facebook photo

  You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

  Google+ photo

  You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

  Connecting to %s


 • trasnlate


%d bloggers like this: