Ημερίδα με θέμα "Διαχείριση Κινδύνων & Λαθών στις Υπηρεσίες Υγείας "

Στο nosfar διάβασα για μία ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα “Διαχείριση Κινδύνων & Λαθών στις Υπηρεσίες Υγείας“.  Αναδημοσιεύω πληροφορίες για τη συγκεκριμένη ημερίδα από το nosfar.

Το Περιοδικό της Ποιότητα Eco-Q σας ενημερώνει ότι διοργανώνει στην ΑΘΗΝΑ την Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: “ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ & ΛΑΘΩΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ” την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos (Μιχαλακοπούλου 114, 115 27 Αθήνα).

Για το συνέδριο σας έχει σταλεί και ανακοίνωση/ ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να σας σταλεί και το έγγραφο του Υπουργείου Υγείας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας (κα Β. Παπανικολάου, τηλ: 210 6022470) για να σας το στείλουμε με fax.

Με την παρούσα επιστολή σας αποστέλλουμε την ανακοίνωση του συνεδρίου και καλούμε τις Διοικητικές Υγειονομικές Περιφέρειες, τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας και τις επιχειρήσεις στο χώρο της υγείας να δηλώσουν συμμετοχή στο Συνέδριο.

Οι συμμετοχές που θα σταλούν έως και 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009 έχουν σημαντική ΕΚΠΤΩΣΗ στο κόστος συμμετοχής.

Επίσημη γλώσσα του συνεδρίου είναι η ελληνική. Τόμος με τις Εισηγήσεις του Συνεδρίου θα διανεμηθεί σε κάθε Σύνεδρο καθώς και Βεβαίωση παρακολούθησης. Για περισσότερες πληροφορίες – συμμετοχή, επικοινωνήσατε με την Οργανωτική Επιτροπή (Κα Βίκυ Παπανικολάου, Τηλ: 210 6022470 & 210 6026454).

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ECO-Q:
ΤΗΛ & FAX: 210 6022470
ΤΗΛ: 210 6627868 – 210 6026454,
E-mail: ecoq@otenet.gr

Ανατρέχοντας στις παλιότερες εκδηλώσεις του Περιοδικό της Ποιότητα Eco-Q, ενδιαφέρον πρέπει να είχε η ημερίδα με θέμα “Διαπίστευση Κλινικών Εργαστηρίων”, η οποία είχε γίνει το Δεκέμβριο κατά τη διάρκεια του 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ «Ποιότητα στις Υπηρεσίες Υγείας» στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos:

Η Οργανωτική Επιτροπή και το Περιοδικό της Ποιότητας Eco-Q σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε τις εργασίες της Ημερίδας με θέμα: “Διαπίστευση Κλινικών Εργαστηρίων”, την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 13.00 – στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos, Αίθουσα “ΜΥΡΙΝΑ”(Μιχαλακοπούλου 114, Αθήνα). Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι χωρίς κόστος συμμετοχής και πραγματοποιείται παράλληλα με το 5ο Πανελλήνιο συνέδριο για την “Ποιότητα στις Υπηρεσίες Υγείας” . Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε το συνημμένο δελτίο συμμετοχής προσκεκλημένου συμπληρωμένο στο Fax: 210 6026412.

Ελπίζω η συγκεκριμένη ημερίδα να επαναληφθεί, γιατί όχι και στην Βόρεια Ελλάδα.

Advertisements  Leave a Reply

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

  Google+ photo

  You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

  Twitter picture

  You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

  Facebook photo

  You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

  w

  Connecting to %s


 • trasnlate


%d bloggers like this: